Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

robotklipper sileno+ 2000 smart

Gardena

Fra 22 590,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • GARDENA SILENO+ 2000 smart sørger for at gresset holdes på riktig lengde, slik at du kan nyte fritiden. SILENO+ 2000 smart er egnet for plenarealer på opptil 2000 kvm, og takket være den kraftige bakhjulsdriften håndterer den ujevnt underlag og skråninger med opptil 35% helling. Smart gateway sikrer sentralt nettverk. Den kan diskret plaserer i din stue og gi en internettforbindelse via din eksisterende router. Nå med frostsensor som overstyrer tidsplan når temperatur er nære frysepunktet og korridorcut som gjør at den klipper i smale passasjer ned til 60 cm.

    Artikkelnr. 56320895
Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

01.07.2019

Velg en modell med de riktige egenskapene, så får du en flott gressplen gjennom hele sommeren.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.