robotklipper sileno+ 2000 smart

Gardena

Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Produktinfo
  • GARDENA SILENO+ 2000 smart sørger for at gresset holdes på riktig lengde, slik at du kan nyte fritiden. Takket være SensorCut systemet etterlater ikke robotgressklipperen linjer i plenen, og resultatet er en perfekt vedlikeholdt gressmatte. SILENO+ 2000 smart er egnet for plenarealer på opptil 2000 kvm, og takket være den kraftige bakhjulsdriften håndterer den ujevnt underlag og skråninger med opptil 35% helling. Smart gateway sikrer sentralt nettverk. Den kan diskret plaserer i din stue og gi en internettforbindelse via din eksisterende router. På den måten fungerer den som kjernen i smart system og tillater kabel-fri nettverks kommunikasjon mellom alle GARDENA smart systemenheter i hagen og GARDENA smart app.

    Artikkelnr. 56320895
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

01.07.2019

Velg en modell med de riktige egenskapene, så får du en flott gressplen gjennom hele sommeren.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.

Vanlige spørsmål om robotgressklippere Byggmakker

Vanlige spørsmål om robotgressklippere

09.07.2018

Drømmer du om å gå barbeint på et tykt og sunt teppe av grønt gress, men har ennå ikke skaffet deg en robotgressklipper? Hva lurer du på?