Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

robotklipper sileno+ 2000

Gardena
  • Produktinfo
  • GARDENA SILENO+ 2000 sørger for at gresset holdes på riktig lengde, slik at du kan nyte fritiden. Takket være SensorCut systemet etterlater ikke robotgressklipperen linjer i plenen, og resultatet er en perfekt vedlikeholdt gressmatte. SILENO+ 2000 smart er egnet for plenarealer på opptil 2000 kvm, og takket være den kraftige bakhjulsdriften håndterer den ujevnt underlag og skråninger med opptil 35% helling. Nå med frostsensor som overstyrer tidsplan når temperatur er nære frysepunktet og korridorcut som gjør at den klipper i smale passasjer ned til 60 cm.

    Artikkelnr. 56320906
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.