Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sitteklipper zero turn 48v ztr480ex

Ryobi

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 62 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Zero Turn Sitteklipper 48V. 100Ah batteri. 106cm klippebredde med klippehøyde i 12 nivåer 35-115mm. Klipp opptil 12000kvm på en oppladning. 4 børsteløse motorer produserer kontinuerlig moment for gressklipping og drivsystem. Solid stålramme og hardfør karosseri. Stillegående, setejustering i 4 nivåer, Styrespaker med gummibelegg og rikelig med benplass for komfortens skyld. Oppbevaringsrom, koppeholder, USB-lader og LED-lys.

    Artikkelnr. 56211638
  • Dokumenter
Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din? Byggmakker

Hvilken robotgressklipper passer best til hagen din?

28.06.2021

Velger du en robotgressklipper med de riktige egenskapene, får du en flott plen gjennom hele sommeren.

Slik forbereder du hagen på vinter  Byggmakker

Slik forbereder du hagen på vinter

24.09.2020

Ingen vet hvordan vinteren blir, men hagen din bør være forberedt på alt. Vi har sjekket ut de nye, batteridrevne hagemaskinene til Ryobi.

Robotgressklipper Byggmakker

Robotgressklipper

16.07.2018

Robotgressklipper, robotklipper eller klipperobot kjært barn har mange navn, men en ting er sikkert, det er behagelig å få en robot til å gjøre jobben for deg.