høytrykkspyler k4 premium fc - kärcher

Kärcher

Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

 • Arbeidstrykk opp til 130 bar.
 • Høytrykksslange på 6 meter.
 • Trykknivået justeres på lansen, og vises på pistolens LED-display.
 • Slangetrommel
 • Teleskophåndtak
 • Produktinfo
 • K 4 Premium Full Control er en mellomstor høytrykksspyler i Karchers nye Full Control serie. Høytrykksspylerne i Full Control serien har nytt design og ny høytrykkspistol med LED display som viser trykkinnstilling for beste tilpasning til ulike underlag. Velg mellom SOFT, MEDIUM og HARD, samt påføring av rengjøringsmiddel. Trykkinnstillingene justeres enkelt på lansen. K 4 Premium FC er super til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og mellomstore biler. Rengjøringskapasiteten er på ca. 30 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket på 130 bar, og den maksimale vannmengden på 420 l/ t. Høytrykksvaskeren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 1,8 kW og 6 m høytrykksslange, og som Premiummodellen kommer med slangetrommel. Høytrykkspylerne i Karchers Full Control serie har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og gjør det enkelt å løfte maskinen ved behov. Videre har den praktisk plassering av høytrykkspistol, høydejusterbart teleskophåndtak, og det praktiske og brukervennlige Plug'n' Clean systemet sørger for enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og full kontroll på gjenværende mengde såpe i beholderen. Den leveres med rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt fra robuste overflater. (NB! Rotojet-dysen må ikke brukes på gjenstander med skjøre overflater som f.eks. bil). Få full kontroll med Karcher K 4 Premium Full Control.

  Artikkelnr. 50480500
 • Spesifikasjoner
 • Arbeidstrykk (bar/MPa) 20 - maks. 130 / 2 - maks. 13
  Vannmengde (l/time) maks. 420
  Maks. tilførselstemp. (°C) maks. 40
  Effekt (kW) 1,8
  Kapasitet (m²/tim) 30
  Vekt uten tilbehør (kg) 11,9
  Mål (l x b x h) (mm) 411 x 305 x 584
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

09.04.2018

Nå er det endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.

Ditt beste våpen mot skitt og møkk Byggmakker

Ditt beste våpen mot skitt og møkk

01.04.2016

Med en skikkelig høytrykkspyler og riktig tilbehør får du gjort møkkajobbene både raskere og grundigere