høytrykkspyler k5 p fc plus flex - kärcher

Kärcher

 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

 • Produktinfo
 • K 5 Premium Full Control Plus Flex er en mellomstor høytrykkspyler i Karchers nye Full Control serie. Høytrykkspylerne i Full Control serien har nytt design og ny høytrykkspistol med elektronisk justering av trykket på pistolgrep som viser trykkinnstilling for beste tilpasning til ulike underlag. Med 3i1 multijet lanse velger du enkelt mellom SOFT, MEDIUM og HARD, samt påføring av rengjøringsmiddel. Trykkinnstillingene justeres enkelt på pistolgrepet. K5 Premium FC Plus Flex er super til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og mellomstore biler. Rengjøringskapasiteten er på ca. 40 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket på 145 bar, og den maksimale vannmengden på 500 l/ t. Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 2,1 kW og 8 m høytrykksslange på trommel som er fleksibel. Høytrykkspylerne i Karchers Full Control serie har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og gjør det enkelt å løfte maskinen ved behov. Videre har den praktisk plassering av høytrykkspistol, høydejusterbart teleskophåndtak, og det praktiske og brukervennlige Plug'n' Clean systemet sørger for enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og full kontroll på gjenværende mengde såpe i beholderen. Den leveres med rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt fra robuste overflater. (NB! Rotojet-dysen må ikke brukes på gjenstander med skjøre overflater som f.eks. bil). Få full kontroll med Karcher K 5 Premium Full Control Plus Flex.

  Teknisk data  
  Arbeidstrykk (bar/MPa) 20 - maks. 145 / 2 - maks. 14,5
  Vannmengde (l/time) Vannmengde (l/time)
  Maks. tilførselstemp. (°C) maks. 40
  Effekt (kW)
  2,1
  Kapasitet (m²/tim) 40
  Vekt uten tilbehør (kg) 13,1
  Mål (l x b x h) (mm) 411 x 305 x 584
     
  Tilbehør  

  Høytrykkspistol, G 180 Q Full Control Plus

   

  Slangetrommel

   
   Høytrykksslange, 8 m  
   Høytrykksslange, 8 m  
   Teleskophåndtak  
   Vannavkjølt motor  
   Adapter hageslange A3/4"  
   3-i-1 Multijet  

  Artikkelnr. 51592323
Ditt beste våpen mot skitt og møkk Byggmakker

Ditt beste våpen mot skitt og møkk

01.04.2016

Med en skikkelig høytrykkspyler og riktig tilbehør får du gjort møkkajobbene både raskere og grundigere

Vasketips med trøkk! Byggmakker

Vasketips med trøkk!

27.02.2013

Med en høytrykksspyler i garasjen og det rette tilbehøret blir vaskejobben enklere og levetiden på bil, trapper, vinduer, fasader og terrasse kan forlenges med mange år. Vi guider deg til akkurat hvilken høytrykkspyler og hvilket utstyr du skal velge.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.