høytrykkspyler k5 premium - kärcher

Kärcher
 • Kraftig Høytrykkspyler med slangetrommel.
 • 145 bar trykk med vannmengde max 500l/t, .
 • 8 meter slange, vario-power strålerør.
 • Produktinfo
 • Mellomstor høytrykkspyler fra Kärcher, med vannavkjølt motor og praktisk slangetrommel. Perfekt for fjerning av moderate skittdannelser fra små kjøretøy, hagegjerder, sykler o.l. Høytrykkspyleren har vannavkjølt motor som gir den lang levetid og lav vekt. Den er også utstyrt med Rotojet-dyse, som er svært effektiv på fastsittende skitt, men den må ikke brukes til å kjøre over skjøre overflater som for eksempel bil. Plug’n’Clean-systemet gjør at du enkelt og raskt kan bytte mellom ulike typer rengjøringsmidler. K5 Premium passer for deg som har behov for en fleksibel høytrykkspyler, og som ønsker å rengjøre effektivt med jevne mellomrom. Visste du at en høytrykkspyler bruker over 80 % mindre vann enn en hageslange? Dette betyr at du kan redusere vannforbruket med en Kärcher høytrykkspyler. K5 Premium er dessuten testvinner i magasinet "Gjør det selv" mars 2013.

  Trykk: 145 bar
  Vannmengde: 460 l/time
  Effekt: 2,1 kW
  Vekt uten tilbehør: 14,5 kg
  Mål (l x b x h): 349 x 426 x 878 mm
  Maksimal vanntemperatur: 40 °C


  Artikkelnr. 45860742
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

09.04.2018

Nå er det endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.

Ditt beste våpen mot skitt og møkk Byggmakker

Ditt beste våpen mot skitt og møkk

01.04.2016

Med en skikkelig høytrykkspyler og riktig tilbehør får du gjort møkkajobbene både raskere og grundigere