Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

høytrykkspyler k7 fc home - kärcher

Kärcher
 • Arbeidstrykk opp til 160 bar
 • Høytrykksslange på10 meter
 • Inkluderer terrassevasker T 450 og 1 L Steinrens
 • Produktinfo
 • Maskinen har en rengjøringskapasitet på ca. 60 m²/ t, og er egnet for rengjøring av mye og vanskelig skitt. Inkluderer terrassevasker T 450 og 1L Steinrens (3-i-1 rengjøringsmiddel for stein). Med en Kärcher Full Control høytrykksspyler kan du enkelt stille inn trykket slik at det tilpasses ulike overflater. Trykknivået justeres på lansen, og vises på pistolens LED-display. Dette gir maksimal kontroll. Bytte fra høytrykk til innstilling for påføring av rengjøringsmidler kan gjøres uten å bytte lanse. Høytrykkspistolen kan enkelt plasseres på maskinen ved pauser i rengjøringen. Høytrykksslange på 10 meter. Med høydejusterbart teleskophåndtak kan du enkelt frakte/ flytte enheten i en komfortabel høyde samtidig som den kan oppbevares kompakt med håndtaket nedfelt. Med det praktiske og brukervennlige Plug'n' Clean systemet kan du enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og ha full kontroll på gjenværende mengde i beholderen. Høytrykkspyleren har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og vil gjøre det enkelt å løfte maskinen opp på en hylle eller inn i bagasjerommet på en bil. Full Control høytrykkspistol og strålerør. Tre trykkinnstillinger og innstilling for påføring av kjemi bidrar til optimal tilpasning til ulike overflater. Trykket justeres ved å vri på strålerøret til den ønskede innstillingen. LED- Displayet på Full Control høytrykkspistolen gjør det enkelt å sjekke innstillinger under rengjøring. Parkeringsposisjon for praktisk oppbevaring av tilbehør. Full Control høytrykkspistol og lanse kan festes og oppbevares på maskinen når den ikke er i bruk. Full Control Høytrykkspistol er alltid enkelt tilgjengelig og klar til bruk. Etter utført arbeid kan høytrykkspistolen og lansen oppbevares på maskinen. Plug 'n' Clean. Rask, enkel og praktisk påføring av rengjøringsmidler med høytrykksvasker. Med Plug'n' Clean kan du raskt bytte mellom rengjøringsmidler. Kärcher rengjøringsmidler øker effektiviteten, beskytter og pleier underlaget.

   

  • Arbeidstrykk (bar/MPa) 20 - opp til 160 / 2 - maks. 16
  • Vannmengde (l/time) maks. 600
  • Maks. tilførselstemp. (°C) maks. 60
  • Spenning (V) 230
  • Effekt (kW) 3
  • Vekt uten tilbehør (kg) 17,48
  • Mål (l x b x h) (mm) 463 x 330 x 667

  Artikkelnr. 50680242
Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

09.04.2018

Nå er det endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.