Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

høytrykkspyler k4 power control flx

Kärcher
  • Produktinfo
  • Nyhet 2021! Nye K4 Power Control Flex er en helt ny høytrykkspyler med mange fine finesser. Den har et trykk på 130 bar og gir ut 420 l/t. vannmengde. Høytrykkspyleren har trykkindikator på pistolen for tilpasning av trykk etter overflate. Ideell for uregelmessig rengjøring på moderate mengder skitt. Denne maskinen leveres nå også med hele 8 meter flex høytrykkslange som er ekstra lett å jobbe med og gir meget god rekkevidde. K4 Power Control Flex er kompatibel med den nye Karcher-appen hvor du finner veiledning, brukerhåndbok, tips og triks, m.m. 5 års garanti for forbrukerkunder sikrer at dette er et trygt kjøp.

    Artikkelnr. 57173177
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.