Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

høytrykkspyler k5 p smartc at flex

Kärcher

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 5 890,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Takket være integrert Bluetooth kan K 5 Premium Smart Control-høytrykksspyleren kobles til Karcher Home & Garden-appen. Dette betyr at brukeren støttes optimalt via smarttelefonen i mange rengjøringssituasjoner og for mange rengjøringsobjekter - og kan få enda mer effektive rengjøringsresultater. Appen har mange nyttige funksjoner som applikasjonskonsulent med tips og triks, monteringsanvisninger, vedlikeholds- og pleieanvisninger samt Karchers serviceportal. Enheten har også en boost-modus som gir 15 bar ekstra i inntil 30 sekunder for veldig hardsittende smuss, G 180 Q Smart Control spraypistol med LCD-display og 3-i-1 multijet strålerør. Trykkinnstillingene gjøres enten direkte på spraypistolen eller overføres til spraypistolen fra appen. På LCD-displayet kan du sjekke hvilket trykknivå som er innstilt, om boost kan utløses eller om enheten fortsatt er i inaktiv modus. Den 10 meter lange PremiumFlex-høytrykksslangen hindrer krøll på slangen under bruk takket være anti-twist-systemet. Andre utstyrsdetaljer inkluderer slangetrommelen, Plug-n-Clean vaskemiddelsystem, teleskophåndtak i aluminium og parkposisjonen for lett tilgjengelig tilbehør.

    Artikkelnr. 57173226
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.