Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

høytrykkspyler k7 p fc plus flex - kärcher

Kärcher
 • Vannmengden er på 600 liter pr time
 • Teleskophåndtak
 • Plug'n' Clean System
 • Høytrykksslange, 10 m
 • 3-i-1 Multijetlanse

Fra 5 790,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • K 7 Premium Full Control Plus Flex er en stor høytrykkspyler i Karchers nye Full Control serie. Høytrykkspylerne i Full Control serien har nytt design og ny høytrykkspistol med elektronisk justering av trykket på pistolgrep som viser trykkinnstilling for beste tilpasning til ulike underlag. Med Multijetlanse 3-i-1 velger du enkelt mellom SOFT, MEDIUM og HARD, samt påføring av rengjøringsmiddel. Trykkinnstillingene justeres enkelt på pistolgrepet. K7 Premium FC Plus Flex er super til rengjøring og fjerning av større mengder skitt fra sykler, hageredskaper, utemøbler, gjerder, motorsykler og mellomstore biler. Rengjøringskapasiteten er på ca. 60 kvadratmeter i timen, arbeidstrykket på 180 bar, og den maksimale vannmengden på 600 l/ t. Høytrykkspyleren har en meget effektiv vannavkjølt motor på 3,0 kW og 10 m høytrykksslange på trommel som er fleksibel. Høytrykkspylerne i Karchers Full Control serie har et lavt tyngdepunkt og en stødig plattform som gir god stabilitet. Plattformen kan brukes som ekstra bærehåndtak, og gjør det enkelt å løfte maskinen ved behov. Videre har den praktisk plassering av høytrykkspistol, høydejusterbart teleskophåndtak, og det praktiske og brukervennlige Plug'n' Clean systemet sørger for enkelt bytte mellom rengjøringsmidler og full kontroll på gjenværende mengde såpe i beholderen. Den leveres med rotojet-dyse for effektiv fjerning av fastsittende skitt fra robuste overflater. (NB! Rotojet-dysen må ikke brukes på gjenstander med skjøre overflater som f.eks. bil). Få full kontroll med Karcher K 7 Premium Full Control Plus Flex.

  Artikkelnr. 51564062
 • Spesifikasjoner
 • Arbeidstrykk (bar/MPa) 20 maks. 180 / 2 - maks. 18
  Vannmengde (l/time) maks. 600
  Maks. tilførselstemp. (°C) maks. 60
  Spenning (V) 230
  Effekt (kW) 3
  Kapasitet (m²/tim) 60
  Vekt uten tilbehør (kg) 18
  Mål (l x b x h) (mm) 463 x 330 x 667
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Maks. arbeidstrykk 180 bar
  Maks. Kapasitetsmåleområde 600 l/h
  Fysiske mål
  Kabellengde 2,5 m
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.