høytrykkspyler hds 5/15 ux - kärcher

Kärcher

 

Klar for høsten ? Sjekk takrennene!


 

Pris fra 24 590,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Karcher HDS 5/15 UX er en effektiv 1-fas varmtvannsvasker fra Karchers Professional sortiment ideell for håndverkere, bedriftseiere, rengjøringsbedrifter m.m. Høytrykksvaskeren har et arbeidstrykk på 150 bar og maksimal vannmengde på 450 l/ t. Maskinen har lav vekt, et svært kompakt og brukervennlig "Upright" design som gjør den enkel å håndtere ved lasting og transport, og den tar liten plass ved lagring. Store hjul og ergonomisk håndtak gir god manøvreringsevne og mobilitet, selv på vanskelige overflater. HDS 5/15 UX har direktedrevet 2-polet luftavkjølt elektrisk motor, 3-sylindret aksialpumpe, stempler i rustfritt stål og pumpehus i messing. Pumpen kobles ut når høytrykkspistolen ikke er i drift. Karchers brennerteknologi er av høy kvalitet, opptar liten plass, og tilfredsstiller lovpålagte utslippsgrenser. Høytrykksvaskeren leveres med manuell trippeldyse for rask og enkel justering av vannstrålen med blyantstråle, viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°) for påføring av rengjøringsmiddel. 15 m slange og slangetrommel gir stor arbeidsradius og sikker lagring av slangen.

    Artikkelnr. 46185186
Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.

Vasketips med trøkk! Byggmakker

Vasketips med trøkk!

27.02.2013

Med en høytrykksspyler i garasjen og det rette tilbehøret blir vaskejobben enklere og levetiden på bil, trapper, vinduer, fasader og terrasse kan forlenges med mange år. Vi guider deg til akkurat hvilken høytrykkspyler og hvilket utstyr du skal velge.

Ditt beste våpen mot skitt og møkk Byggmakker

Ditt beste våpen mot skitt og møkk

01.04.2016

Med en skikkelig høytrykkspyler og riktig tilbehør får du gjort møkkajobbene både raskere og grundigere