høytrykkspyler hds 5/15 ux - kärcher

Kärcher

Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

  • Produktinfo
  • Karcher HDS 5/15 UX er en effektiv 1-fas varmtvannsvasker fra Karchers Professional sortiment ideell for håndverkere, bedriftseiere, rengjøringsbedrifter m.m. Høytrykksvaskeren har et arbeidstrykk på 150 bar og maksimal vannmengde på 450 l/ t. Maskinen har lav vekt, et svært kompakt og brukervennlig "Upright" design som gjør den enkel å håndtere ved lasting og transport, og den tar liten plass ved lagring. Store hjul og ergonomisk håndtak gir god manøvreringsevne og mobilitet, selv på vanskelige overflater. HDS 5/15 UX har direktedrevet 2-polet luftavkjølt elektrisk motor, 3-sylindret aksialpumpe, stempler i rustfritt stål og pumpehus i messing. Pumpen kobles ut når høytrykkspistolen ikke er i drift. Karchers brennerteknologi er av høy kvalitet, opptar liten plass, og tilfredsstiller lovpålagte utslippsgrenser. Høytrykksvaskeren leveres med manuell trippeldyse for rask og enkel justering av vannstrålen med blyantstråle, viftestråle (25°) og lavtrykks-viftestråle (40°) for påføring av rengjøringsmiddel. 15 m slange og slangetrommel gir stor arbeidsradius og sikker lagring av slangen.

    Artikkelnr. 46185186
Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

09.04.2018

Nå er det endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.