Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

høytrykkvasker 2x18v dhw080zk

Makita

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 8 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Høytrykksvasker 80 bar Følgende utstyr medfølger: Spylelanse, variabel dyse, 5 meter h.slange, oppsugslange med tilkobling, nål for rens av dyse, oppbevarings boks. Brukes til vask av bil, sykkel, motorsykkel, utstyr, flater, utemøbler, båt , treværk m.m. Ideel til den som mangler strøm, men har tilgang på vann. Oppbevarings boksen rommer 50 liter. Høytrykksvaskeren er veldig mobil og fleksibel. Reduserer bruk av ledning og slanger. Enkel å transportere og godt beskyttet i oppbevaringsboksen.

    Artikkelnr. 58021002
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.