Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

spyler håndholdt kh 2 batteri

Kärcher
  • Håndholdt batterispyler
  • 200 l/h
  • 24 bar
  • Inkludert batteri og tilbehør
  • Inngangstemperatur på 40 grader
  • Produktinfo
  • Karcher håndholdt, inkludert 18 volt batteri (maksimal rengjøringstid på 10 minutter) er fleksibel og raskt klar for bruk - og helt uavhengig av strømtilkobling. Resterende gjenværende gjenværende tid kan lett leses av "Real Time Management". Den håndholdte enheten er ideell for rask midlertidig rengjøring av hagemøbler, hageverktøy, sykler og andre applikasjoner rundt huset. Med den effektive, men milde rengjøringsdysen kan overflater rengjøres uten problemer. I tillegg er den kompakte rengjøringsenheten lett å stue bort.

    Artikkelnr. 53573565
Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler Byggmakker

Gjør vårrengjøringen enkel med en høytrykksspyler

10.05.2021

Det er endelig på tide å rydde bort vinteren og klargjøre for vår og sommer. Hagearbeid, utvendig vedlikehold og spennende utendørsprosjekter står på trappene, og med en god høytrykkspyler gjør du jobben mye enklere og raskere.

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat Byggmakker

Fasadevask med høytrykkspyler: Slik får du et vellykket resultat

06.03.2020

Mange bekymrer seg for at trykket blir for sterkt og at husmalingen slites bort – men bruker du riktig utstyr har du ingen grunn til bekymring.

Gjør utendørsrengjøringen til en lek! Byggmakker

Gjør utendørsrengjøringen til en lek!

05.04.2017

Kärchers toppmodeller kan skilte med en ny høytrykkpistol som gjør det superenkelt å velge riktig trykk, såpemengde og program.