Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

alkylatbensin 2 takt 5 liter

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 138,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Alkylatbensin er et renere petroleumsbasert drivstoff. Alkylatbensin kalles ofte miljøbensin fodi det er det reneste petroleumsdrivstoffet tilgjengelig. Det er mulig å etterfylle en maskin med alkylat uten å tømme tanken fordi det er blandbart med vanlig bensin. Alkylatbensin er bra for alle mindre motorer. Renere forbrenning gir renere motor og du vil merke at motoren vil være mye lettere å starte når du ikke har brukt den på lenge, for eksempel klipperen etter vinteren eller når motorsagen har hvilt en stund. Med andre ord, så er alkylatbensin bedre for deg, din motor og miljøet. Sammenlignet med konvensjonell bensin har alkylatbensin bedre holdbarhet. Konvensjonell 950 oktan bensin inneholder 5-15% butan som i løpet av noen måneder vil fordampe og redusere oktantallet. Alkylatbensin består ikke av butangass og kan lagres i flere år uten at oktantallet svekkes. Mange maskiner som gressklippere og snøfresere står ofte ubrukt seks måneder i året, og da blir det vanskeligere å starte med vanlig bensin.

    Artikkelnr. 52979553