Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bryne 528 natur korn 700 bahco

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 399,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • 528-COM er en kombinasjonssten fremstilt av kunsstoff. Til skjerping av huggjern, kniver sakser etc. Den grove siden er velegnet til fjerning av slipegrader, samt tilpasning av verktøyets form. Den fine siden brukes til skjerping og polering av skjæret. 528-700 er et bryne fremstilt av natursten med stor finhet. Gir et knivskarpt skjær på huggjern, kniver, sakser etc. Må ikke brukes til fjerning av slipegrader, da dette vil etterlate spor i stenen. LS-CORINDON er et syntetisk bryne med grovhet fin 400. Bryne i kunststoff for profesjonelt bruk, med samme grovhet på begge sider. For skjerping og avgrading av mindre skjær. Må holdes fuktig med f.eks. olje eller parafin for å gi full effekt. Leveres i selvvalgspakning. LS-COMBINESS er et syntetisk bryne med to grovheter, medium 150 og fin 400. Bryne i tokomponent kunststoff for rask reparasjon av skader på metallflater (grønn side) og for myk finish (grå side). Må holdes fuktig med f.eks. olje eller parafin for å gi full effekt. Leveres i selvvalgspakning.

    Artikkelnr. 21584446