Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

bakksag hbx 350mm

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

 

Fra 679,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Profesjonell bakksag for presisjonsarbeid samt saging med gjæringsverktøy. Sagen har et 1 mm tykt sagblad i C75-stål for ekstra stabilitet, presisjon og redusert vibrasjon. Sagbladet er forsterket med en rygg i aluminium for å gjøre bladet stivere og gi rette, fine kutt. Bladet har en avsmalt form i front for å unngå oversaging i bakkant av arbeidsstykket ved presisjonsarbeid. Hultafors sin unike 3-trinns sliping gir presis og effektiv saging, passer derfor utmerket til presisjonsarbeid. Håndtaket er ergonomisk utformet i slagfast ABS, kledd i gummi for godt grep med kraft og presisjon. Bakksagen leveres med robust bladbeskyttelse som kan opereres med en hånd. Sagbladet er avtagbart og kan byttes ut med nytt dersom nødvendig (Reserveblad BX).

  Artikkelnr. 53104618
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Antall tenner per tomme 11 stk
  Materiale som skal bearbeides Tre
  Modell / utførelse Bladsag
  Fysiske mål
  Sagbladlengde 350 mm