Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

stemjern dynagrip 5 i sett 2-16-885

Fra 749,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • 5 Meiselsett: 6-10-15-20-25 mm. Ergonomisk, mykt grep CAB håndtak for komfort og kontroll. Smidde høye karbon-karbonstålblad for kantretensjon. Full lengde bladbeskyttelse - for ekstra sikkerhet. Lakkert blad for korrosjonsbeskyttelse Lengre håndtak for støt / bruddmotstand i bruk. Forhåndsskåret blad - klar til umiddelbar bruk. Spesielt laget for intensiv bruk. Stålpotte - kan brukes med stålhammere for økt slående effektivitet.

    Artikkelnr. 24677692
Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser Byggmakker

Essve – smarte produkter for deg som bygger terrasser

18.11.2021

Håndverkere som benytter seg av Essve-universet skryter av enkelhet, effektivitet og holdbarhet. Siden 1970 har de kalt seg “din proffpartner på festemidler” gjennom å tilby produkter, tjenester og service du som håndverker trenger for å få gjort jobben skikkelig – og for å få fornøyde kunder.

Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.