Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

stemjern dynagrip pro 35mm 0-16-264

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • Tilgjengelig som sett med 3 eller 5 deler. Bladbeskyttelse i full lengde - for ekstra sikkerhet. Ergonomisk håndtak med mykt grep - for maksimalt grep og kontroll. Stål i kvalitetskromlegering (kulelagerkvalitet) - gir eggen overlegent hold. Lakkert blad for korrosjonsbeskyttelse. Slagkappe i stål - kan brukes med en stålhammer for økt kraft i kontaktpunktet. 50 % sterkere enn den gamle DynaGrip Pro-meiselen i slagtest på håndtakssiden. Tilgjengelig i 6, 8, 10, 12, 14, 15, 16, 18, 20, 22, 25, 30, 32, 35, 38, 40, 50 mm. Ergonomisk CAB-håndtak med mykt grep for komfort og kontroll. Slagkappe i stål - kan brukes med en stålhammer for økt kuttekraft. Overlegen Thru Tang-design - 50 % sterkere håndtak for ekstra trygghet og holdbarhet.

    Artikkelnr. 24677395
Sjekk ut høstens hobbyverktøy  Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker   Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.