Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

stemjern hdc 32

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 699,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Stemjern med perfekt presisjon, skarpt, holdbart og alltid tilgjengelig. Klar for oppgaver som krever ekstrem styrke og presisjon. Slipt blad med 25° vinkel for optimal samsvar mellom skarphet og presisjon.Hele stemjernet kan legges helt plant mot arbeidsflaten, noe som gjør at du kan banke bort material uten å skade underlaget. Smart slire av ekstra slagfast PP-plast med hull for bedre ventilasjon og enklere identifisering av størrelse. Kan festes på beltet, lommen eller en knapp eller en knapp. Gjennomgående I-profil smidd i ett stykke for ekstremt høy bryte-/slagfasthet og for bedre kraft ned i arbeidsstykket. Rett anleggsflate gir flere bruksområder. Håndtak av Santopren optimalisert for både kraft og presisjon. Slire for økt tilgjengelighet. Utskiftbart slag i nylon som reservedel.

  Artikkelnr. 48477985
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Med håndbeskyttelse Nei
  Meiselform Rett
  Fysiske mål
  Lengde 265 mm
  Meiselbredde 32 mm
  Skaft bredde 55 mm
  Skaft høyde 140 mm
Sjekk ut høstens hobbyverktøy Byggmakker

Sjekk ut høstens hobbyverktøy

24.09.2020

Når høsten herjer utenfor er det hyggelig å være kreativ innendørs. Vi har rotet i verktøykassen til Ryobi og funnet seks hobbymaskiner for små og store gjør-det-selv-prosjekter.

Guide: Slik skifter du dekk på bilen Byggmakker

Guide: Slik skifter du dekk på bilen

09.03.2020

Med riktig utstyr er det raskt og enkelt å legge om til sommerdekk – og langt billigere enn et opphold på dekkhotell.

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker  Byggmakker

Fyll gavesekken med harde, batteridrevne kraftpakker

17.12.2019

Vi har plukket ut batteridrevne elektroverktøy fra tre leverandører som garantert kommer til å falle i smak hos familiens handyman — eller kvinne.