Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

hullmerkepenn rød

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Hullmerkepenn for oppmerking i smale og dype hull. Teleskopisk spiss i rustfritt stål og med en diam. 1.5 mm slik at man enkelt kommer igjennom konsoller til f.eks. skruehull. Pennkroppen er i plast, som gjør at den ikke leder strøm. For permanent merking på alle tørre flater/materialer. Hetten er utstyrt med belteklips for enkel oppbevaring i bukse- eller verktøylomme. Blekket kan fjernes med alkohol eller lignende, hvis det trengs. Hvis pennen har "tørket" - sett på hetten og la den ligge i noen dager, så er den i orden igjen. Hvis spissen er blitt flisete kan man klippe av den ytterste millimeteren så blir spissen som ny igjen. Dette kan gjøres flere ganger da spissen er teleskopisk og kan skyves frem og tilbake. Man kan også ta ut hele stiften og rotere den 180° så blir spissen som ny.

    Artikkelnr. 31283740