Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

inspeksjonskamera gic 120 c 10,8v s

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

Fra 4 090,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Effektiv inspeksjon og dokumentasjon av vanskelig tilgjengelige steder For optimal orientering roterer Up is Up-funksjonen bildet på en stor skjerm samtidig som den justerer det Overfører bilder og videoer direkte ved bruk av en USB-kabel, for rask lagring av dokumentasjon av høy kvalitet om kritiske områder Dual Power Source-teknologi betyr at det kan brukes både med 12 V li-ion-batteri og vanlige alkaliske batterier Inspeksjonskameraet GIC 120 C Professional er ideelt til inspisering av vanskelig tilgjengelige områder og dokumentasjon av resultatene. For optimal orientering roterer Up is Up-funksjonen bildet på en stor skjerm samtidig som den justerer det. For dokumentasjon av høy kvalitet og rask lagring kan bilder og videoer overføres direkte ved bruke av en micro-USB-kabel. Dual Power Source-teknologi betyr at det kan brukes både med 12 V li-ion-batteri og vanlige alkaliske batterier. Det er perfekt for mange arbeidsoppgaver, som når man skal se på innsiden av koblingsbokser og rør, bak hulrom i vegger, og arbeid på hydraulikk og arbeid i bilbransjen. GIC 120 C Professional har Quick Connector-teknologi som gir mulighet til rask og enkel utskifting av kamerakabelen og praktisk oppbevaring av verktøyet. Kompakt design med ideell ergonomi gjør det komfortabelt å bruke i alle mulige situasjoner. I tillegg gir en 120 cm lang kamerakabel med et sterkt LED-lys på, tilstrekkelig rekkevidde til å komme til på trange steder og lyser opp mørke områder slik at man får god sikt. Funksjoner

    Artikkelnr. 49387425
  • Dokumenter