Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

laseravstandsmåler glm 120 c

Bosch

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Digital søker med zoom-funksjon
 • IPS-fargeskjerm med høy kontrast
 • Fjernstyring for raske målinger

Fra 3 290,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Den smarte løsningen for måling og dokumentasjon av omgivelsene, også utendørs. En digital søker med zoom-funksjon gir mulighet til presisjon over store avstander, utendørs og i komplekse omgivelser IPS-fargeskjerm med høy kontrast sørger for optimal lesbarhet Fjernstyring for raske målinger og Measuring Master-app for enkel dokumentasjon av måleresultatene Laseravstandsmåleren GLM 120 C Professional er ideell til dokumentasjon av omgivelsene og nøyaktig måling, også ved arbeid utendørs. Den digitale søkeren gir mulighet til visuell sikting ved avstand på opptil 120 meter under arbeid utendørs. Den 2,8-tommers fargeskjermen er lett å avlese og har en beskyttelsesskjerm som bidrar til god slitestyrke. Mikro-USB-tilkobling og Measuring Master-app gir mulighet til rask innsamling og dokumentasjon av verdier. Laseravstandsmåleren er det ultimate valget for måling av store avstander, i komplekse omgivelser og i situasjoner med dårlig sikt. GLM 120 C Professional har også et brukergrensesnitt med klikkhjul for enkel tilgang til alle funksjonene og en praktisk hjelp med detaljerte bilder, slik at alle funksjonene er lett forståelige. Laseravstandsmåler GLM 120 C, 0,05-120 m, +/- 1,5mm nøyaktighet. Integreret helningsmåler 360 grader, automatisk opplyst flippdisplay. Li Ion batteri. Hukommelse på 50 målinger, Data transmisjon med Bluetooth eller USB kabel, gratis måle App., IP 54, ISO 16331-1 godkjent,

  Artikkelnr. 53404918
 • Tekniske data
 • Egenskaper med tilknyttede standarder
  Beskyttelsesklasse IP IP54
  Laserklasse Klasse 2
  Fysiske egenskaper
  Batteritype Litiumioner
  Bølgelengde for sensor 650 nm
  Datalogger Ja
  Grensesnitt Ja
  Lengde på signalavstand 120 m
  Roterende signalrute Ja
  Synlig signalavstand Ja
 • Dokumenter