Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

mottaker lr60 for grl 600 chv

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 4 790,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Rask og enkel laserdetektering - den robuste rotasjonslasermottakeren LR 60 Professional har høy kvalitet og er en perfekt hjelper ved arbeid med GRL 600 CHV Professional. Det lange mottakervinduet på 125 mm tosidig LCD-display med bakgrunnslys med mm-forskyvningsfunksjon gjør det enkelt å se laserstrålen raskt, for effektivt arbeid. Den er alltid klar, selv for de mest krevende arbeidsplassene, takket være det robuste huset med softgrep, det slitesterke betjeningspanelet i gummi og IP67 for beskyttelse mot støv og vann. Kommunikasjon med GRL 600 CHV gir mulighet til ytterligere funksjoner som brukerkalibrering (uCAL) og senterlinjemodus for færre feil og mer pålitelige resultater. Bruk denne mottakeren sammen med GRL 600 CHV ved planlegging av utsjakting og fylling, betongdekker, landskaps- og fasadearbeider. Lasermottakeren LR 60 har også forskjellige følsomhets- og voluminnstillinger, noe som gjør at den kan tilpasses for arbeid under forskjellige forhold. Den har en rekkevidde på hele 300 m. Mottakerens LED-er med justerbar lysstyrke gjør det lettere å se laserstrålen, og libellen sørger for nøyaktige resultater.

    Artikkelnr. 57038777