Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

presisjonsvater luna lhs 180

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • LUNA. Presisjonsvater med meget høy følsomhet og nøyaktighet. Libellen (boblen) er ekstremt følsom med en krommeradie på hele 2000mm, dvs boblen beveger seg veldig lett fra den ene siden til den andre. Den er altså veldig følsom for små forandringer. Libellen er stor og helt sylindrisk og har en reflekterende underside, som øker lesbarheten markant. Motstandsdyktig mot UV-lys og temperatursvingninger. Nøyaktigheten er det samlede resultatet av alle inngående delers små feil i vateret. Dette vateret har en meget stor nøyaktighet, +/- 0,3mm/m. Hele konstruksjonen er sammensatt i en kraftig men lett aluminiumsprofil 1240 g/m. Pulverlakkert overflate for bedre å tåle smuss, men fremfor alt basiske stoffer som bl.a. sement som etser og setter seg lett på aluminium. Hull for tilfeldig monteringsstøtte på vegg ved f.eks. montering av veggskap. Solide håndtakshull med kantbeskyttelse av gummi for å få et godt grep og god balanse. Måleskala på siden i klasse 1. Hull for verktøysikring. Dette vateret brukes der det kreves høy følsomhet og nøyaktighet, f.eks. døråpninger, veggstendere, bjelkelag, bordplater osv.

    Artikkelnr. 57856820
  • Dokumenter