Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

punktmåler gis 1000 c solo l-boxx

Bosch

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 4 690,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Termodetektoren GIS 1000 C Professional måler og dokumenterer overflatetemperatur og omgivelsesforhold nøyaktig. Det integrerte kameraet dokumenterer målte verdier i bilder. Data kan overføres direkte til en smartenhet via Bluetooth ved bruk av gratisappen Measuring Master for enkel dokumentasjon og deling. Dual Power Source-teknologi betyr at det kan brukes både med et 12 V li-ion-batteri og vanlige alkaliske batterier. Den er ideell til mange forskjellige oppgaver, som vurdering av fare for muggdannelse, kontroll av varmebroer og lokalisering av overopphetede sikringer. I tillegg at den måler overflatetemperaturer justerer GIS 1000 C Professionals omgivelsesføler seg til temperaturen i omgivelsene, for nøyaktig måling av romtemperatur og relativ luftfuktighet, slik at bruksområdene blir enda flere. Med ukomplisert brukergrensesnitt som gir mulighet til intuitiv betjening og gir svært nøyaktige resultater for et stort måleområde fra -40 °C til 1000 °C.

    Artikkelnr. 55831156