Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

stenderfinner s160 stht77588-0

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 429,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • AC sentersøk og sentermarkør for presis tre og metall vegg plassering og oppmerking . Oppdager tre, metall og strømførende ledninger. Registrerer tre opp til 25 mm i dybden og metall opptil 50 mm i dybden. Oppdager vekselstrøm i en radius på 15-45 cm og opptil 50 mm dyp. Ideell for å finne stender for å muliggjøre oppgaver for oppheng av TV, henge bilder og hyller. Automatisk kalibrering for kontinuerlig nøyaktige målinger. Vinkeltoleranse reduserer feil når den brukes i en vinkel. Retningsbestemt LED-lys . Lydalarm for tydelig varsling. Slank design gjør at sensoren enkelt kan oppbevares og bæres i lommen. Enkel knapp gir enkel behandling. 2 års garanti 2 x AAA-batterier inkludert

    Artikkelnr. 56159963