Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vatersett classic pro 60/120/200 cm

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Vatersett med 3 forskjellige størrelser. Perfekt å bruke når du arbeider med mørtel og murstein, montering av vinduer og dører, kjøkkeninnredning og vanlige "gjør det selv" oppgaver. 2 synlige og lettleste UV-libeller (en horisontal og en vertikal) for effektivt arbeide og rask avlesning. Libellens nøyaktighet er på 0,5 mm/m på den primære flate og 0,75 mm/m på den sekundære flate. Solid aluminiumkonstruksjon for økt styrke og lang levetid, og dobbelt maskinarbeidet overflate for maksimal nivelleringspresisjon. Den broformede midtlabellen gir en kontinuerlig flate for merking, samt en nøyaktig skjærekant. Støtabsorberende gummideksel beskytter mot fall, og endekapsler holder vateret fra veggen for å beskytte mot merker. Glatt malt overflate som er enkel å rengjøre. Forberedt med hull som gjør den enkel å oppbevare.

    Artikkelnr. 57013793