Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kubbetrekker 5 5x30 mm

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Male huset – slik gjør du det!

 

 

  • Produktinfo
  • Kubbetrekker medf argekodede ender gjør det enkelt identifisere den korrekte skrutrekkeren for hver skruetype. Metallblåste spisser sikrer forbedret dreiemoment og korrosjonsbeskyttelse og stort håndtak med mykt grep gir utmerket dreiemoment for skruing og gir maksimal komfort. Den tynne halsen gir høy rotasjonshastighet for raskere, mer detaljert arbeid. En stang i høygradig kromvanadiumstållegering som gir høyt dreiemoment og reduserer sjansen for brudd av spissen. Stor diameter på håndtaket gir godt dreiemoment som trengs for å drive treskruer. Jevnt buet ende for rask dreiehandling, hastighet og komfort. Håndtaket er støpt direkte til stangen i et nesten ubrytelig bånd. Svært pålitelig og gir en ekstra lang levetid.

    Artikkelnr. 44469755