Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

kubbetrekker ph 1 x 30 mm 0-65-406

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Kubbetrekker med fargekodede ender gjør det enkelt identifisere den korrekte skrutrekkeren for hver skruetype. Den jevnt buede enden gir rask dreiehandling. Metallblåste spisser sikrer forbedret dreiemoment og korrosjonsbeskyttelse. Stort håndtak med mykt grep gir utmerket dreiemoment for skruing og maksimal komfort. I tillegg gir den tynne halsen høy rotasjonshastighet for raskere og mer detaljert arbeid.En stang i høygradig kromvanadiumstållegering som gir høyt dreiemoment og reduserer sjansen for brudd av spissen. Stor diameter på håndtaket gir godt dreiemoment som trengs for å drive treskruer. Håndtaket er støpt direkte til stangen i et nesten ubrytelig bånd. Svært pålitelig og gir en ekstra lang levetid

    Artikkelnr. 44469505