Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

verktøykasse 23 gul 1-95-613

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Preget, holdbar og langvarig logomerking. Store rustfrie metallåser med hull for hengelås for sikker oppbevaring av verktøyet. Ergonomisk håndtak i bi-materiale. Kombinerer fordelene til plast med robustheten til metall. V-spor på topplokket. Enkel bæring når det er ekstra tungt. Egnet for arbeid med rør og tømmer. Egnet for murere/betongarbeidere, elektrikere, rørleggere/VVS, malere/dekoratører, snekkere/tømrere, taktekkere/arbeid med trereisverk, tørrmurere/gipsarbeidere, gulvlegger/fliselegger, riving/berging/drilling/boring og andre typer arbeid f.eks. med motorveier/veier/vann/annet spesialarbeid. Avtagbar skuff designet for verktøy og smådeler, gir ekstra plass til verktøy inne i verktøykassen .

    Artikkelnr. 42533120