Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

verktøykasse 25 med pall

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • STANLEY FATMAX 25 Verktøykasse med pall har tre forskjellige bruksområder: verktøykasse, pall og verktøykasse på bein. Med 30 kg lastekapasitet er det enkelt å organisere og lagre mindre elektroverktøy og håndverktøy. Den har rgonomisk bærehåndtak som gjør det enkelt transportere verktøykassen. Verktøykasselokket inneholder stålben som er utviklet for å skape en solid pall som er egnet for å sitte eller stå med 45 cm arbeidshøyde og 150 kg stående lastekapasitet. Det nederste trinnet er sikret med sikkerhetslåseknapper. Anti-rust aluminiumsben for økt holdbarhet og føtter med sklisikkert materiale for å forhindre fall og beskytte gulv mot skader. Produktet har en integrert veske med klemmer på begge sider. Disse klemmene kan brukes til å klemme verktøykassen til pallen for å gi økt høyde. Klemmene kan også brukes til å lukke og sikre verktøykassen. Den indre vesken har også sitt eget håndtak for enkel kunne ta ut den. Mål: 64cm x 29,6cm x 28,7cm

    Artikkelnr. 56151896