Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sensor smart sort

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 699,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Smart Sensor er en trådløs batteridrevet lux- og bevegelsessensor med frie monteringsmuligheter, siden det ikke kreves noen kabler til sensoren. Smart-sensoren kan kobles til hvilken som helst av Nordlux Smart Light-pærene og -armaturene. Sensoren fungerer via Bluetooth og er koblet til Nordlux Smart Light-appen, der du enkelt regulerer bevegelses- og mørkhetssensoren. Monter sensoren direkte på veggen eller med den medfølgende braketten for å bestemme retningen på sensoren. Smart-sensoren er IP-sikker og det gjør den ideell både utendørs og på badet, og den har en batterilevetid på 400 dager. Enda smartere Med Nordlux Smart Fjernkontroll får du muligheten til å styre belysningen i hverdagen uten å måtte finne frem appen. Sensoren brukes sammen med Nordlux Smart Bridge. Smartbroen lar deg lage programmer, koble til taleassistenter og mye annet smart! I kombinasjon med Nordlux Smart Sensor kan du justere programmene dine etter lysforhold og bevegelse i tillegg til smartbroens andre finesser Tekniske spesifikasjoner: Farge: Sort IP 54 Batteri: 3xAA (ikke inkludert) Justerbar veggbrakett inkludert Lengde: 76 mm Bredde: 76mm Fremspring: 45 mm

    Artikkelnr. 57376022