Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

plafond oja 30 smart lys hvit

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

Fra 1 149,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Oja er en ultraflat LED-taklampe i et moderne og enkelt design som er veldig enkel å montere og kan kobles til Nordlux Smart Light via Bluetooth. Med den valgte enheten vil du kunne endre lyset fra varmhvit til kaldhvit. Oja er integrert med den nyeste Bluetooth Mesh-teknologien som lar deg styre lyset ved hjelp av telefonen din, og som fungerer både innendørs og utendørs med en stabil kommunikasjon mellom enhetene dine. Justerbar farge og styrke Med Nordlux Smart har du dimmeren i hånda! Her kan du selv justere både lysstyrken og fargetemperaturen rett fra telefonen - uansett om du har fornyet en gammel lampe med smartpærer eller satt inn en ny smartlampe fra Nordlux. Skal du jobbe fokusert er du kun noen tastetrykk unna kald og kraftig belysning. For rolig kveldsbelysning går det fort å bytte til et varmere og dempet kveldslys, som bidrar til å fremme tretthetsfølelsen. Nattlys med nesten ingen lysstyrke blir heller ingen utfordring å få til. Best av alt: du kan selv lage dine egne "Moods" med egendefinerte innstillinger for lysstyrke og fargetemperatur. Rom og soner Du kan enkelt gruppere smartlys i egne rom eller grupper for enkel styring. Og du kan alltid gå inn og justere hver enkelt pære eller lampe uavhengig av gruppen eller rommet den er satt til å tilhøre. Å legge til et nytt smart-produkt i appen tar kun ett minutt! Enda smartere Med Nordlux Smart Fjernkontroll får du muligheten til å styre belysningen i hverdagen uten å måtte finne frem appen. Kobler du til en Nordlux Smart Bridge kan du lage programmer, koble til taleassistenter og mye annet smart! Med den trådløse Nordlux Smart Sensor får du muligheten til å tilpasse programmene dine etter lysforhold eller bevegelse. Tekniske spesifikasjoner: Farge: Hvit Dimbar: Ikke med ekstern dimmer, kun via app/Smart Bridge Lyskilde: 15W LED Lumen: 1600 Fargetemperatur: 2700-6500K Fargegjengivelse: RA 80 Lysspredning: 120° IP20 Diameter: 29,4 cm Høyde: 2,3 cm

    Artikkelnr. 57375133