Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vegglampe arcus smart led grå

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • Arcus er en vakker tidløs utendørslampe med den nyeste LED- og loT-teknologi. Vegglampen har integrert LED samt to lysfunksjoner, bestående av indikasjonslys når mørket faller på og automatisk aktivering av lys ved bevegelse (Nordlux Smart Sensor nødvendig). Arcus har Bluetooth-tilkobling og er en del av Nordlux Smart Light-serien, noe som betyr at lyset kan styres fra mobiltelefonen, via talestyring eller via Nordlux Smart Sensor. Med den høye beskyttelsesgraden og det flotte minimalistiske designet er Arcus vegglampe i grå velegnet til både innendørs og utendørs bruk. Rom og soner Du kan enkelt gruppere smartlys i egne rom eller grupper for enkel styring. Og du kan alltid gå inn og justere hver enkelt pære eller lampe uavhengig av gruppen eller rommet den er satt til å tilhøre. Å legge til et nytt smart-produkt i appen tar kun ett minutt! Enda smartere Med Nordlux Smart Fjernkontroll får du muligheten til å styre belysningen i hverdagen uten å måtte finne frem appen. Kobler du til en Nordlux Smart Bridge kan du lage programmer, koble til taleassistenter og mye annet smart! Med den trådløse Nordlux Smart Sensor får du muligheten til å tilpasse programmene dine etter lysforhold eller bevegelse. Tekniske spesifikasjoner: Farge: Grå Dimbar: Ikke med ekstern dimmer, kun via app/Smart Bridge Lyskilde: 9,5W LED Lumen: 440 Fargetemperatur: 2500K Fargegjengivelse: RA 80 Lysspredning: 147,6° IP54

    Artikkelnr. 57375318