Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vegglampe design cube black

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

  • Produktinfo
  • Vegglampe Design Cube Black er en sort vegglampe på 12 volt med et moderne og tidløst uttrykk. - Tidløst design som passer på enhver hytte - Varmt, stemningsfullt LED-lys - Retning på lys kan justeres Vegglampe Design Cube avgir et varmt lys som skaper en hyggelig stemning. Inni lampen, på både overside og underside av pæren, kan du justere hvor mye lys du ønsker å slippe ut. Ved å vri de små avlange skjermene kan du stenge alt lyset på oversiden slik at lyset fra lampen kun skinner nedover, eller motsatt - eller styre lyset i en bestemt retning om du ønsker. Stemningslys skiller seg fra allmennlys og funksjonslys, og har som hovedoppgave å skape myke overganger og bidra til å skape en hyggelig stemning. Design Cube Black bør derfor plasseres i et rom med en god primærlyskilde for å få den trivelige, varme stemningen i rommet. Det moderne uttrykket passer like godt i en minimalistisk nybygget hytte, som den tradisjonelle tømmerhytta. To integrerte LED-pære på 5 watt hver er inkludert. Estimert levetid: 30.000 timer. Mål: 10 x 10 x 10 cm Kelvin: 2700K Lumen: 770 lm Farge: Sort

    Artikkelnr. 56380921