Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vegglampe fold 10 led sort

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

  • Produktinfo
  • Brett et papirark, sett en lyspære bak den - så har du en lampe." Selv om det ikke er så enkelt, ifølge designeren Henrik Bønnelycke, bør det helst se like enkelt ut. Formmessig er Fold klart klart, med få utvalgte detaljer og nyeste LED-teknologi i fokus. Den magnetiske skjermen gjør installasjonen enkel og designet stilig uten synlige skruer. Lyset flyter både opp og ned, der de fire inkluderte lysmønstrene endrer lysbildet etter ønske og personlig stil, og er også et element for å dempe lyset etter behov. Denne lampen er en bare 10 cm bred miniatyrversjon av vår tradisjonelle Fold-lampe, som tilbyr nye bruksområder. Bruk Fold in black som et orienteringslys nederst på veggen eller som et vakkert lysende kunstverk på badet eller i entreen.

    Artikkelnr. 57375545
  • Dokumenter