Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vegglampe otis 60 hvit

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

  • Produktinfo
  • Otis er en elegant vegglampe som er perfekt for bruk på badet på grunn av den høye beskyttelsesgraden, IP44. Otis er utstyrt med en 2-trinns Moodmaker og kan monteres både vertikalt og horisontalt - du bestemmer selv hvordan belysningen skal plasseres. 2-trinns Moodmaker lar deg med ett trykk på den standard veggbryteren skape et naturlig lys med 100 % lysstyrke. Når du trykker en gang til, aktiveres det et behagelig nattlys som ikke vil gjøre deg helt våken når du går på do om natten. Otis er en veldig praktisk lampe, siden den har en roterende reflektor og en justerbar dybde, men også en minne- og tilbakestillingsfunksjon som vil huske dine preferanser etter å ha slått lyset av-på fem ganger. I tillegg følger det med en skapbrakett som gjør det enkelt å montere Otis på et skap. Tekniske spesifikasjoner Farge Hvit Dimbar Ja, med vanlig bryter Lyskilde 17W LED Fargetemperatur 3000K Fargegjengivelse: RA 90 Lumen 1650 Dobbelisolert IP-grad: IP44 Fremspring 7,5 cm Lengde 60 cm Bredde 14,6 cm

    Artikkelnr. 57376756
  • Dokumenter