Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

lyspære smart 2 e27 8,5w bridg hvit

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 539,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Smartpæren E27 har en bred 240° strålevinkel og evne til å veksle mellom kaldt og varmt lys. De to lyspærene leveres med en Nordlux Smart Light Bridge. Smart Light Bridge forbedrer egenskapene og funksjonene til Nordlux smartpærene. I tillegg til å kontrollere lyspærene umiddelbart via Bluetooth, gjør Smart Light Bridge det mulig å sette tidsplaner og programmer, kontrollere lysene hvor som helst og aktivere en tilstedeværelsessimulering når familien er på ferie. Ettersom Nordlux Smart Light er kompatibelt med Smart Home-assistentene Amazon Alexa og Google Home, er det også mulig å kontrollere lyset med stemmen. Justerbar farge og styrke Med Nordlux Smart har du dimmeren i hånda! Her kan du selv justere både lysstyrken og fargetemperaturen rett fra telefonen - uansett om du har fornyet en gammel lampe med smartpærer eller satt inn en ny smartlampe fra Nordlux. Skal du jobbe fokusert er du kun noen tastetrykk unna kald og kraftig belysning. For rolig kveldsbelysning går det fort å bytte til et varmere og dempet kveldslys, som bidrar til å fremme tretthetsfølelsen. Nattlys med nesten ingen lysstyrke blir heller ingen utfordring å få til. Best av alt: du kan selv lage dine egne "Moods" med egendefinerte innstillinger for lysstyrke og fargetemperatur. Rom og soner Du kan enkelt gruppere smartlys i egne rom eller grupper for enkel styring. Og du kan alltid gå inn og justere hver enkelt pære eller lampe uavhengig av gruppen eller rommet den er satt til å tilhøre. Å legge til et nytt smart-produkt i appen tar kun ett minutt! Enda smartere Med den trådløse Nordlux Smart Sensor får du muligheten til å tilpasse programmene dine etter lysforhold eller bevegelse. Med Nordlux Smart Fjernkontroll får du muligheten til å styre belysningen i hverdagen uten å måtte finne frem appen. Tekniske spesifikasjoner: Farge: Hvit Dimbar: Ikke med ekstern dimmer, kun via app/Smart Bridge Lyskilde: 7W LED Sokkel: E27 Fargetemperatur: 2200-6500K Fargegjengivelse: RA 80 Lumen: 20-900 Lysspredning: 240°

    Artikkelnr. 57376105