Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

konstruksjonsskrue c4 6,5x130 a100

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

 • Høy klem og uttrekkskapasitet
 • Fiberkutt
 • Voksbehandlet for enklere montasje
 • For inne- og utendørs bruk
 • Korrosjonsklasse C4

Fra 439,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • MFT Konstruksjonsskrue har 2 ulike gjengområder som skaper en stor klemkraft ved sammenskruing av virkesdeler, konstruksjonsvirke, limtresystem mm. Skruen har et fiberskjær i spissen som minimerer sprekkdannelse og reduserer iskruingsmomentet. Liten hodeform med TX bitsfeste som gjør det enkelt å montere skruen på ønsket monteringsdybde. Korrosjonsklasse C4. Anbefalt innskruingshastighet: 300-1000 /min. For innendørs-/ utendørs bruk.

  Artikkelnr. 55938101
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Dobbeltgjenget Ja
  Herdet Ja
  Hodeform Sylinderhode
  Materiale Stål
  Materialkvalitet Annet
  Overflate Annet
  Sportype Torx
  Fysiske mål
  Lengde 130 mm
  Skaftdiameter 6,5 mm
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Liten skrue kan velte stor terrasse Byggmakker

Liten skrue kan velte stor terrasse

17.06.2014

En skal ikke kimse av det å ha en skrue løs. Har man det for eksempel på terrassen er det som regel fordi man har brukt feil skrue, og det kan gjøre vondt for både store og små føtter. En skrue er nemlig ikke en skrue - riktig valg er avgjørende for å få et pent resultat som varer lenge. Av samme grunn er det på tide å sette spikeren i kista for nettopp spikeren.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.