Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

montasjeskrue 4,2x14 fos a500

 • Velegnet til montering der det kreves ekstremt lav høyde på skruehodet
 • Fosfatert redusert borspiss stål
 • 500 stk i pakken

Fra 279,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • ESSVE Montasjeskrue med borspiss er beregnet for montering av forsterkningsstender mot forsterkningsstender innendørs. Borrkapasitet: 2 x 2,0 ESSVE Montasjeskrue med redusert borspiss er beregnet for montering av stålstender mot stålstender innendørs. Skruen er produsert i herdet stål med svart-fosfatert overflatebehandling. Den har krysspor Ph2. Pga skruens lave hode (1,0 mm) egner den seg godt til montering der det kreves ekstremt lav høyde på skruehodet.

  Artikkelnr. 30083901
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Herdet Ja
  Materiale Stål
  Overflate Galvanisk/elektrolyttisk forsinket
  Sportype Phillips PH
  Fysiske mål
  Gjengediameter 4,1 mm
  Lengde 14 mm
 • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Liten skrue kan velte stor terrasse Byggmakker

Liten skrue kan velte stor terrasse

17.06.2014

En skal ikke kimse av det å ha en skrue løs. Har man det for eksempel på terrassen er det som regel fordi man har brukt feil skrue, og det kan gjøre vondt for både store og små føtter. En skrue er nemlig ikke en skrue - riktig valg er avgjørende for å få et pent resultat som varer lenge. Av samme grunn er det på tide å sette spikeren i kista for nettopp spikeren.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.