Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

skrue gips/tre elf høytry 3,9x32

Fra 946,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • MFT Elektrolytisk Forsinket Gipsplateskrue gips/tre leveres i ruller A100 stk for HiKOKI WF4H2 høytrykksskrutrekker. Herdet stålkvalitet - AISI-1022. Korrosjonsklasse C1. Forsenket "trompethode" gir skånsom papirbrytning. Helgjenget mot tre. PH2 bitsspor. Anbefalt 20 - 30 skruer/m2. For innendørs bruk.

    Artikkelnr. 53413553
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Uterommet er det nye inne, og vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på selv om ikke solen står høyt på himmelen. Å bygge terrasse selv er bra både for sjelen og lommeboken – her er hele prosessen fra planlegging til drømmeterrassen din er ferdig.

Liten skrue kan velte stor terrasse Byggmakker

Liten skrue kan velte stor terrasse

17.06.2014

En skal ikke kimse av det å ha en skrue løs. Har man det for eksempel på terrassen er det som regel fordi man har brukt feil skrue, og det kan gjøre vondt for både store og små føtter. En skrue er nemlig ikke en skrue - riktig valg er avgjørende for å få et pent resultat som varer lenge. Av samme grunn er det på tide å sette spikeren i kista for nettopp spikeren.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.