terr.skr 4,8x60 a4 deck tool pk=200


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Produktinfo
  • Terrasseskrue A4 DECK TOOL FAST. Spesialskrue beregnet for bruk sammen med FAST DECK TOOL. Utstyrt med spikerborspiss og motgjenge under hodet som presser terrassebordet mot underliggende stender. Bits T-15 90 mm er inkludert i forpakningen. Materiale: Rustfritt syrefast A4 stål Korrosivitetsklasse: C5.

    Artikkelnr. 53592753
  • Dokumenter
Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.