terrasseskrue essdeck 4,8x42 cs a-1000- essve


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 • Produktinfo
 • ESSVE Terrasseskrue ESSDECK MAX er den beste skruen for toppskrudd montering. Lite hode gir pent resultat uten sprekker og fliser. Høy klemkraft forenkler montering av kuvede terrassebord. Samme stålkvalitet som i våre konstruksjonsskruer. CE-merket. Corrseal brukes til mindre terrasser i innlandsklima.

  BRUKSOMRÅDE
  ESSVE Terrasseskrue ESSDECK Max er beregnet for montering av terrassebord, gjerder etc. Skruen har grovere diameter sammenlignet med vår vanlige terasseskrue. For å klare monteringer med litt høyere krav, som feks ved større terrasser og uteplasser med flere nivåer, er ESSDECK Max produsert med samme stålkvalitet og herding som ESSVE konstruksjonsskruer.

   

  OBS! Ved montering av teaklignende terrassebord som feks Cumaru, Kirai, samt Sibirsk lerk anbefales terrasseskruer i rustfri kvalitet.
  BESKRIVELSE
  Skruen har en fresefunksjon i starten på gjengen som eliminerer behovet for forboring. Den er i tillegg utstyrt med en øvre klemgjenge som genererer et godt klemme ved montering, som hjelper med å rette opp vridde plater.

  Klemgjengen er også til hjelp når monteringen er utført, ved å holde terrassebordet på plass, som resulterer i at skruehodet kan ha mindre diameter og fortsatt har bedre holdekraft enn tradisjonelt senkhode.

  Skruehodet er sylindrisk med frese-riller under for en fin fordypning uten sprekker. Fordelen med et sylindrisk hode er at det ikke sprekker treverket når det det forsenkes.

  Skruen er produsert i herdet stål med CorrSeal overflatebehandling, med TX-feste/bits.

  ESSVE CorrSeal overflatebehandling er typegodkjent av SITAC nr. 0075/05.


  Artikkelnr. 56120941
 • Dokumenter
Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.