Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

terrasseskrue essdeck 4,8x75 cs a-250 - essve

 • GOD - Corrseal
 • Toppmontering
 • Essdeck Max
 • Produktinfo
 • ESSVE Terrasseskrue ESSDECK MAX er den beste skruen for toppskrudd montering. Lite hode gir pent resultat uten sprekker og fliser. Høy klemkraft forenkler montering av kuvede terrassebord. Samme stålkvalitet som i våre konstruksjonsskruer. CE-merket. Corrseal brukes til mindre terrasser i innlandsklima.

  BRUKSOMRÅDE
  ESSVE Terrasseskrue ESSDECK Max er beregnet for montering av terrassebord, gjerder etc. Skruen har grovere diameter sammenlignet med vår vanlige terasseskrue. For å klare monteringer med litt høyere krav, som feks ved større terrasser og uteplasser med flere nivåer, er ESSDECK Max produsert med samme stålkvalitet og herding som ESSVE konstruksjonsskruer.

   

  OBS! Ved montering av teaklignende terrassebord som feks Cumaru, Kirai, samt Sibirsk lerk anbefales terrasseskruer i rustfri kvalitet.
  BESKRIVELSE
  Skruen har en fresefunksjon i starten på gjengen som eliminerer behovet for forboring. Den er i tillegg utstyrt med en øvre klemgjenge som genererer et godt klemme ved montering, som hjelper med å rette opp vridde plater.

  Klemgjengen er også til hjelp når monteringen er utført, ved å holde terrassebordet på plass, som resulterer i at skruehodet kan ha mindre diameter og fortsatt har bedre holdekraft enn tradisjonelt senkhode.

  Skruehodet er sylindrisk med frese-riller under for en fin fordypning uten sprekker. Fordelen med et sylindrisk hode er at det ikke sprekker treverket når det det forsenkes.

  Skruen er produsert i herdet stål med CorrSeal overflatebehandling, med TX-feste/bits.

  ESSVE CorrSeal overflatebehandling er typegodkjent av SITAC nr. 0075/05.


  Artikkelnr. 56120986
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Dobbeltgjenget Ja
  Overflate Annet
 • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Uterommet er det nye inne, og vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på selv om ikke solen står høyt på himmelen. Å bygge terrasse selv er bra både for sjelen og lommeboken – her er hele prosessen fra planlegging til drømmeterrassen din er ferdig.

Liten skrue kan velte stor terrasse Byggmakker

Liten skrue kan velte stor terrasse

17.06.2014

En skal ikke kimse av det å ha en skrue løs. Har man det for eksempel på terrassen er det som regel fordi man har brukt feil skrue, og det kan gjøre vondt for både store og små føtter. En skrue er nemlig ikke en skrue - riktig valg er avgjørende for å få et pent resultat som varer lenge. Av samme grunn er det på tide å sette spikeren i kista for nettopp spikeren.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.