Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

terrasseskrue 4,3x56 a50

Fra 54,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Innledning Beregnet for utvendig montering av stakitt og trevirke etc Beskrivelse ESSVE Terrasseskrue er produsert av rustfritt stål A2, samt utrustet med Torx-grep. ESSVE Terrasseskrue i småpakk er produsert av rustrfritt stål A2, samt utrustet med Phillips krysspor nr. 2 Terrasseskruen har riller under hodet for å forenkle forsenkningen i materialet, og gi en slett overflate. Montering For at monteringen av løse terrasseskruer skal gå raskt og effektivt anbefales en skrutrekker med moment Forpakning ESSVE Terrasseskrue Torx er pakket i pappkartong

    Artikkelnr. 25857814
  • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.