terrasseskrue corrseal classic 4,5x55 ute - essve


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

  • For montering av gjerde, terrassebord etc., mot trestender, utendørs. 4,5 x 55.
  • Med et cutterspor som reduserer risikoen for sprekkdannelse.
  • CE-godkjent.
  • Produktinfo
  • ESSVE terrasseskruer passer alle typer uteprosjekter. Valg av skrue avhenger av tresort, størrelse på terrassen, miljø og omgivelser. Overflatebehandlingen CorrSeal brukes til markterrasser i innlandsklima

    OBS! Ved montering av teak eller lignende tresorter som f.eks Cumaru, Kirai, Sibirsk lerk etc., anbefaler vi alltid terrasseskrue av rustfri kvalitet, samt forboring med bor av rustfri kvalitet.


    Artikkelnr. 43844992
  • Dokumenter
Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.