terrasseskrue max3 båndet a2 4,5x55 a-1000 - essve


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Produktinfo
  • Terrasseskrue båndet, er montert på et plastbånd beregnet for de vanligste skrudrillene på markedet. Skruen er beregnet for montering av terrassebord, gjerder, etc mot bjelkelag/trestender. For meget utsatte områder som f. eks maritime miljøer, bassengområder, etc anbefales alltid terrasse skrue av rustfri kvalitet. OBS! Ved montering av teak og liknende tresorter som f.eks. Cumaru, Kirai, m.fl. anbefales alltid forboring. Skruen er produsert av herdet stål med CorrSeal overflatebehandling, rustfritt stål A2 eller syrefast. Skruen har Ph2 bitsfeste.

    Artikkelnr. 45836783
  • Dokumenter
Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.