Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

treskrue hex utv 8x200 a-25 cs

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Fresespor på stammen og spissen
 • Minimerer risiko for sprekkdannelse
 • Perfekt for slagverktøy
 • Konet hode sentrerer hull i beslag
 • Kraftig gjenge gir god uttrekkverdi

Fra 576,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • ESSVE Treskue HEX er produsert i herdet stål med CorrSeal overflatebehandling for bruk utendørs. Skruen har et lite sekskanthode med konet form, som gjør at skruen sentreres perfekt i beslag. Den har også et fresespor langs stammen og på spissen, som gir et meget lavt innskruingsmoment i hardere tremateriale og minimerer sprekkdannelse. På skruer som er lengre enn 60/70/80mm er det en ekstra fresegjenge rett etter den vanlige gjengen. Dette gjør monteringen av lengre og grovere skruer enklere. Skruen er CE godkjent etter kravet EN14592. Anbefalt turtall 400-1200/min

  Artikkelnr. 57756542
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Dobbeltgjenget Nei
  Herdet Ja
  Hodeform Sekskant
  Materiale Stål
  Sportype Sekskant
  Fysiske mål
  Lengde 200 mm
  Skaftdiameter 8 mm
 • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Uterommet er det nye inne, og vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på selv om ikke solen står høyt på himmelen. Å bygge terrasse selv er bra både for sjelen og lommeboken – her er hele prosessen fra planlegging til drømmeterrassen din er ferdig.

Liten skrue kan velte stor terrasse Byggmakker

Liten skrue kan velte stor terrasse

17.06.2014

En skal ikke kimse av det å ha en skrue løs. Har man det for eksempel på terrassen er det som regel fordi man har brukt feil skrue, og det kan gjøre vondt for både store og små føtter. En skrue er nemlig ikke en skrue - riktig valg er avgjørende for å få et pent resultat som varer lenge. Av samme grunn er det på tide å sette spikeren i kista for nettopp spikeren.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.