Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

treskr classic 5x80 fzb a-300

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

 • Senkhode
 • Fiberskjær, lavt innskruingsmoment
 • Skjærende riller under hodet
 • Sluttresultat gir en slett overflate
 • TX-bitsfeste

Fra 419,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • ESSVE treskue Classic er beregnet for montering av tre-, sponplater, kryssfiner og bjelker, produsert av herdet stål med blankforsinket overflatebehandling. Den er utstyrt med TX-feste/bits. Skruen har et fiberskjær, som innebærer lavt dreiemoment i trematerialet og reduserer sprekker. Hodet er utstyrt med seks kuttespor som senker skruen og etterlater en glatt overflate uten fliser. Skruen oppfyller CE-krav i henhold til EN14592.

  Artikkelnr. 56159823
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Dobbeltgjenget Ja
  Herdet Ja
  Hodeform Forsenket hode
  Materiale Stål
  Overflate Galvanisk/elektrolyttisk forsinket
  Sportype Torx
  Fysiske mål
  Lengde 80 mm
  Skaftdiameter 5 mm
 • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Liten skrue kan velte stor terrasse Byggmakker

Liten skrue kan velte stor terrasse

17.06.2014

En skal ikke kimse av det å ha en skrue løs. Har man det for eksempel på terrassen er det som regel fordi man har brukt feil skrue, og det kan gjøre vondt for både store og små føtter. En skrue er nemlig ikke en skrue - riktig valg er avgjørende for å få et pent resultat som varer lenge. Av samme grunn er det på tide å sette spikeren i kista for nettopp spikeren.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.