Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

treskrue tft sh 5,0x60 elf sb

Fra 29,90

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Treskrue TFT KingCut ELF SB. Treskrue for innendørs bruk med cutterspiss, stammefres og forsenket hode med riller. Stammefres på alle lengder fra 50 mm og oppover.Overflatebehandling: Elforsinket. Bits: TX - Torx. Forbrukerpakning

  Artikkelnr. 44966717
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Herdet Ja
  Hodeform Forsenket hode
  Materiale Stål
  Materialkvalitet 8.8 (stål)
  Overflate Galvanisk/elektrolyttisk forsinket
  Sportype Torx
  Fysiske mål
  Lengde 60 mm
  Skaftdiameter 5,0 mm
 • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.